oneindige

Samenvatting

In het begin is iedere relatie fantastisch. Maar eigenlijk ken je elkaar nog niet écht. Tot je opeens in die eerste crisis terechtkomt en je ontdekt dat ook deze relatie niet altijd loopt zoals je zou willen. Gelukkig is er goed nieuws: liefde kun je leren. Een fijne relatie krijgen en houden is een vaardigheid.

Ontdek welke liefdestaal jij en je partner spreken, hoe je je frustraties overwint, hoe je je aantrekkingskracht en seksualiteit versterkt, hoe je écht leert luisteren naar de ander en vooral: dat een crisis niet het einde hoeft te betekenen, maar juist het begin kan zijn van een veel diepere verbinding.

Met Oneindige liefde verstevig je je relatie in zeven simpele stappen en creëer je een veilige, liefdevolle omgeving voor je kinderen om in op te groeien.

Wat lezers zeggen

Prachtig boek. Heeft mij veel bijgebracht. Schildpad vs. de chimpansee. Leer de ander begrijpen en een luisterend oor te bieden. Dat het alle moeite waard is er voor elkaar te zijn, tijd te nemen en te luisteren naar elkaars gevoel. Bespreekt waarom sommige situaties zich voordoen en welk gevoel dit opbrengt. (…)

♥ Hay Lin, goodreads.com
(translated from Dutch)

“Zoveel praktische tools, verhalen uit eigen ervaring, ervaringen uit de praktijk. Er valt zoveel te leren over de liefde en over het onderhouden van een relatie. Ik voorspel dat dit boek heel wat scheidingen gaat voorkomen. Ik beveel dit boek vanuit mijn tenen aan!”

♥ Majrimrekkab, bol.com
(translated from Dutch)

“Wat een fantastisch boek! Gemakkelijk leesbaar, treffend, spiegelend, herkenbaar, eye-opener. Het is echt geweldig en zóóó helpend! Mijn man en ik lezen er allebei in en het werpt meteen zijn vruchten af! Dit boek verdient méér dan 5 sterren!”

♥ PMK, bol.com
(translated from Dutch)

School of Love Newsletter

Get a fresh dose of insights, inspiration & exercises to create the relationship you deserve.

    We won't send you spam. Unsubscribe at any time.